Fortrolighedspolitik

Tilmelding:

Vi opfordrer dig til at registrere dig, når du handler på vores hjemmeside, men det er ikke nødvendigt. Vores registreringsformular kræver, at brugerne giver os kontaktoplysninger (som navn, aldersgruppe, postadresse, telefonnummer til dagtimerne, e-mail-adresse og adgangskode). Du skal være 13 år eller ældre for at registrere dig. Registrering hjælper os med at give dig en hurtig og enkel check-oplevelse. De kundekontaktoplysninger, du leverer på registreringsformularen, bruges til at kontakte dig angående status for en ordre eller til at besvare dine spørgsmål. Derudover, medmindre du vælger at fravælge det, vil det blive brugt til at sende dig e-mail-opdateringer om kommende salg, konkurrencer, kampagner og produktinformation. Du anerkender og accepterer, at du er ansvarlig for at bevare fortroligheden af ​​dine registreringsoplysninger og adgangskode. Hvis du gerne vil, kan du også udfylde en kundeprofil. Selvom det ikke kræves, hjælper oplysninger, der er hentet fra kundeprofilspørgsmålene, os til at lære mere om vores kunder og bruges til at forbedre vores kunders shoppingoplevelse hos os.


Ordreinformation:

Kunder kan bruge en ordreformular til at købe produkter. Når du afgiver en ordre, indsamler vi kontaktoplysninger, såsom dine forsendelses- og e-mail-adresser, og økonomiske oplysninger, såsom din konto eller kreditkortnumre. Kontaktoplysninger fra ordreskemaet bruges til at sende ordrer og information til vores kunder og til at komme i kontakt med dem, når det er nødvendigt. Du kan vælge at betale med kreditkort eller Western Union.


Vores garanti:

Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv. De oplysninger, du giver os, gives ikke eller sælges til nogen udenfor part undtagen for rederiet, der leverer din ordre. Vi deler kun din forsendelsesadresse og telefonnummer med rederiet. De oplysninger, vi indsamler fra dig, bruges kun til at behandle og sende din ordre. Din e-mail-adresse bruges kun til at give dig en ordrebekræftelse og sporingsnummer. Dit telefonnummer bruges til at kontakte dig i tilfælde af et problem med opfyldelsen eller leveringen af ​​din ordre. Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller kommentarer til vores privatlivspolitik, vil vi gerne vide, så vi kan adressere dem.