Vilkår og Betingelser

Returpolitik:

Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Inden du nyder nem udvekslings- og returpolitik, skal du kontakte os med returnerende leveringsadresse, før du sender varerne tilbage. Og sørg for, at alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke være slidt, ændret eller vasket, med alle tags knyttet.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger ved returnering eller udveksling af den rigtige ordrepakke, du er ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostningerne. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for mistede forsendelser.


Al returneret vare skal sendes til forsendelsesadressen, som vi e-mailer til dig.


Udveksling:

Kontakt os, før du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige stand, dvs. ikke være slidt, ændret eller vasket, med alle tags knyttet. Slidte eller beskidte genstande returneres tilbage til dig.


Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger ved udvekslinger, du er ansvarlig for returforsendelsen og for forsendelses- og håndteringsomkostningerne ved forsendelse af de udvekslede genstande tilbage til dig. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender ting til os til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for mistede forsendelser. Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke.


Venlig meddelelse:

Vælg dit produkt og størrelse omhyggeligt. Hvis du vil returnere varerne på grund af din skødesløse fejl, skal du betale forsendelsesomkostningerne.


Annullering af ordre:

Fordi vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 3-7 timer efter ordrens placering, så vi ikke altid er i stand til at annullere en ordre, når den er placeret. Håber, at du kan forstå dette vigtige punkt.


Bestillingssporing:

Hvis du ikke modtog dit 13-cifrede sporingsnummer inden for 5 dage efter din bestilling, har din e-mail-server muligvis set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for hjælp til sporing af ordrer.